E-Scooter kopen

Officiele YADEA dealer

E-Scooter kopen

Direct bellen

Milieuvriendelijk

Onderhoudsvrij

Extreem zuinig

Geluidsvriendelijk

elektrische scooter kopen groningen

Yadea e-scooter kopen

De elektrische scooter wordt steeds populairder in Nederland. Ook in Groningen zie je steeds meer e-scooters. Giezen tweewielers is exclusief dealer van onder andere Yadea e-scooters. Yadea ontwikkelt en produceert meer dan 3 miljoen elektrische voertuigen per jaar. De high-end afgemonteerde e-scooters van Yadea zijn betrouwbaar en innovatief. Yadea is als beursgenoteerd bedrijf in Hongkong de grootste fabrikant van elektrische scooters ter wereld. Yadea leidt ook qua exportvolume en exporteert naar meer dan 57 landen inclusief Nederland. De scooters staan bekend om hun flitsende uitstraling en duurzaamheid.

Contact opnemen met scooter specialist Groningen

Deze e-scooter kopen?

Label

Yadea G5 E-Scooter

2.899,00

Voordelen e-scooter

De elektrische motor heeft geen onderhoud nodig. De e-scooter start daarom ook altijd. Elektrische scooters zijn stil en veroorzaken geen geluidsoverlast. Er is ook geen uitstoot van CO2 en dus zijn ze enorm milieubewust.

De accu kunt u verwijderen en eventueel thuis of op het werk opladen.

De kosten per km zijn lager omdat er niet getankt hoeft te worden en de scooter weinig onderhoud nodig heeft.

G5 e-scooters

De G5 is uitgerust met een uitneembare 32 Ah Li-Ion accu van Panasonic voor een bereik van 65km. De laadtijd van de accu bedraagt ongeveer 4 – 6 uur met de meegeleverde oplader van Toshiba.

De G5 is uitgerust met een digitaal dashboard met twee USB-aansluitingen. De G5 e-scooter heeft een slimme RFID sleutel ter voorkoming van diefstal. De G5 kan ook worden uitgerust met een GPS tracker. Hij is ook beschikbaar in een professionele uitvoering met een dubbele Li-Ion accu. Deze heeft een bereik van maar liefst 130km en is daarmee geschikt voor de meest veeleisende bezorgdiensten.

team Giezen Tweewielers, fietsenwinkel Groningen