Toont alle 5 resultaten

 

Elektrische bakfiets Groningen

Op zoek naar een stijlvolle elektrische bakfiets in Groningen? Fietsenwinkel Giezen Tweewielers heeft een aantal mooie en populaire modellen voor je staan. Met een elektrische bakfiets kom je vrijwel overal waar je normaal niet kan komen met een standaard bakfiets. Dankzij de elektrische ondersteuning is een hogere brug of heuvel geen enkel probleem, zelfs wanneer er meerdere kinderen en/of een hond tegelijk in de bakfiets zitten. Ook is het een ideaal vervoersmiddel voor wanneer je boodschappen wilt doen. Nooit problemen met parkeren, en op een prettige manier onderweg in de buitenlucht.

 

Vogue elektrische bakfiets

De elektrische bakfietsen van Vogue beschikken over alle eigenschappen waar jij naar zoekt. Dankzij het stevige frame is het belastbaar gewicht ruim 220 kg, geschikt voor het vervoeren van kinderen, boodschappen of zware elementen. Daarnaast worden de bakfietsen goed beoordeeld in verschillende testen. Wil je dus een bakfiets kopen, denk dan ook eens aan Vogue.

 

Elektrische bakfiets met twee of drie wielen kopen

Er zijn elektrische bakfietsen met twee wielen en elektrische bakfietsen met drie wielen. Met drie wielen heb je meer balans maar kan je zwenken. Met twee wielen ben je wendbaarder maar minder stabiel. Voor beide is iets te zeggen, belangrijk is vooral hoe je het fietsen zelf ervaart. Voordat je een elektrische bakfiets gaat kopen is het dus zeker aan te raden eerst uitgebreid te testen door proefritjes te maken.

 

Elektrische bakfiets kopen in Groningen bij fietsenwinkel Giezen