Vind de fiets van je dromen en kom snel te weten of je gebruik kan maken van het handige betaalgemak van Fietsflex of. Reken uit hoeveel je per maand kwijt wilt zijn of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Door het handige betaalgemak kun je direct een fiets kopen en gespreid betalen. Daarnaast kun je te allen tijde extra aflossen wanneer je maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Bereken via onderstaande link de mogelijkheden uit voor de financiering van een fiets.

FietsFlex fiets financiering

FietsFlex helpt u op een verantwoorde wijze met de aankoop van uw fiets, dus geen verrassingen achteraf, met een laag vast maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent, daarbij heeft u de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt! Direct weten of u in aanmerking komt? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in.

 

Weten of je in aanmerking komt voor dit flexibele betaalgemak?

Dit kan door te bellen naar 085-4835243 of door het aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende offerte. Dat is het gemak van tweewielercentrum Giezen

Veel Fiets-rijplezier toegewenst.