De wereld verandert voortdurend, ook wat fietsen,elektrische fietsen en bakfietsen betreft. Giezen Tweewielers is al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en Groningen. Niet alleen vanwege de service, het aanbod en de kwaliteit van onze fietsen elektrische fietsen en bakfietsen. Maar ook door onze jaarlijkse vuurwerkverkoop onder de naam Vuurwerk Giezen Groningen.

 

Naast de verkoop van fietsen en elektrische bakfietsen is onze reparatieservice een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Gespecialiseerde vakmensen zorgen dagelijks voor het repareren van fietsen of het vernieuwen van onderdelen. Vergeet vooral ook niet het monteren van de kinderzitjes.

De fiets branche blijven innoveren. De technieken voor de elektrische fiets ontwikkelen zich nog steeds en ook de elektrische bakfiets heeft zijn intrede gedaan. Noviteiten als een verende zadelpen of voorvork zijn inmiddels al gemeengoed geworden.

Ook kunnen wij een degelijke leenfiets ( elektrische leenfiets tegen kleine vergoeding) ter beschikking stellen, voor de duur van de reparatie.(Het lenen / gebruiken van een fiets, elektrische fiets is voor eigen risico. Bij diefstal of schade bent u verantwoordelijk voor de kosten.)

Wij zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat uw fiets zo snel mogelijk weer voor u klaar staat. Voor een beurt kunt u even bellen voor een afspraak. Wij staan garant voor goede service en kwaliteit en zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en omstreken!

fietsenwinkel Groningen fietsenmaker Hoogkerk werkplaats

Fietsenwinkel Groningen, Giezen tweewielers Hoogkerk, scooters en fietsreparatie