De wereld verandert voortdurend, ook wat fietsen en bakfietsen betreft. Giezen Tweewielers is al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en Groningen. Niet alleen vanwege de service, het aanbod en de kwaliteit van onze fietsen en bakfietsen. Maar ook door onze jaarlijkse vuurwerkverkoop onder de naam Vuurwerk Giezen Groningen.

 

Naast de verkoop van fietsen en elektrische bakfietsen is onze reparatieservice een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Gespecialiseerde vakmensen zorgen dagelijks voor het repareren van fietsen of het vernieuwen van onderdelen. Vergeet vooral ook niet het monteren van de vele kinderzitjes en het uitlezen van accu’s voor de elektrische fietsen.

De fiets branche blijven innoveren. De technieken voor de elektrische fiets ontwikkelen zich nog steeds en ook de elektrische bakfiets heeft zijn intrede gedaan. Noviteiten als een verende zadelpen of voorvork zijn inmiddels al gemeengoed geworden.

Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze haal en brengservice.
Ook kunnen wij een degelijke leenfiets ter beschikking stellen, voor de duur van de reparatie.

Wij zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat uw fiets in een dag weer voor u klaar staat. Wij staan garant voor goede service en kwaliteit en zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en omstreken!

fietsenwinkel Groningen fietsenmaker Hoogkerk werkplaats

Fietsenwinkel Groningen, Giezen tweewielers Hoogkerk, scooters en fietsreparatie