De wereld verandert voortdurend, ook wat fietsen en scooters betreft. Giezen Tweewielers is al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en Groningen. Niet alleen vanwege de service, het aanbod en de kwaliteit van onze fietsen en scooters. Maar ook door onze jaarlijkse vuurwerkverkoop onder de naam Vuurwerk Giezen Groningen.

fietsenmaker Groningen, scooter reparatie, scooter laten repareren

Naast de verkoop van fietsen en scooters is onze reparatieservice een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Gespecialiseerde vakmensen zorgen dagelijks voor het repareren van fietsen en scooters of het vernieuwen van onderdelen. Vergeet vooral ook niet het monteren van de vele kinderzitjes en het uitlezen van accu’s voor de elektrische fietsen.

De fiets- en scooter branche blijven innoveren. De technieken voor de elektrische fietsondersteuning ontwikkelen zich nog steed en ook de elektrische scooter heeft zijn intrede gedaan. Noviteiten als een verende zadelpen of voorvork zijn inmiddels al gemeengoed geworden.

Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van onze haal en brengservice.
team Giezen Tweewielers, fietsenwinkel GroningenOok kunnen wij een degelijke leenfiets ter beschikking stellen, voor de duur van de reparatie.

Wij zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat uw fiets in een dag weer voor u klaar staat. Wij staan garant voor goede service en kwaliteit en zijn al meer dan 50 jaar een begrip in Hoogkerk en omstreken!

 

Fietsenwinkel Groningen, Giezen tweewielers Hoogkerk, scooters en fietsreparatie