Tweewielercentrum Giezen beschikt over een volledig ingerichte werkplaatsen met vakkundig personeel. Wanneer u een fiets koopt kunt u voor service en garantie gewoon terecht bij ons als fietsenmaker in Groningen. Onze monteurs kunnen u gelijk helpen en de reparatie is meestal klaar terwijl u wacht! Lukt dit niet, dan staat er een leenfiets voor u klaar.

 

Reparatie en onderhoud fiets

De werkplaats in onze winkel is volledig toegerust op reparaties en onderhoud van alle verschillende fietsen. Of het nou gaat om een band vervangen of een uitgebreide opknapbeurt, het is allemaal mogelijk. Zo beschikken wij over alle speciale gereedschappen, kennis en ruime ervaring om uw fiets af te stellen, te onderhouden en te repareren.

Wij beschikken over de kennis en apparatuur voor reparatie en onderhoud van vrijwel alle merken elektrsiche fietsen. Bij ons is computerdiagnose mogelijk van vrijwel alle merken die dit ondersteunen. Bij deze diagnose kunnen wij de computer van uw elektrische fiets uitlezen en de oorzaak van diverse problemen achterhalen.

Wij als specialist op het gebied van elektrische fietsen lopen voorop in de als het gaat om service van elektrische fietsen. Wij beschikken als één van de weinige fietsenzaken over de apparatuur om de capaciteit en sterkte van de accu van uw elektrische fiets te kunnen testen. Zo kunnen wij een volledig testrapport van uw accu verzorgen zodat u weet waar u aan toe bent!

Kom gerust langs om uw fiets af te leveren bij dé fietsenmaker van Groningen!

foetsenwinkel groningen werkplaats fietsreparatie
fietsenwinkel Groningen fietsenmaker Hoogkerk werkplaats