Fietsenwinkel Groningen

Direct bellen

Fietsenwinkel Groningen

Wij hebben als fietsenwinkel een showroom met de nieuwste modellen en zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen, electrische bakfiets en fietsen. Met onze eigen accuservice kunnen wij de staat van elke accu volledig doormeten en optimaliseren. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een upgrade ten aanzien van uw accu. Heeft uw elektrische fiets een beurt nodig? Breng hem gerust langs!

Fietsen en meer

Naast elektrische fietsen en electrische bakfietsen hebben wij als fietsenwinkel uiteraard ook een groot assortiment aan stadsfietsen, mamafietsen en kinderfietsen. Neem gerust een kijkje in onze shop. Heb je vragen over de prijs of wil je graag een testrit maken? Neem gerust contact met ons op of kom naar onze ruime showroom. Hier vind je ook alle accessoires zoals fietstassen, kinderzitjes.

Sparta F8E fiets Fietsenwinkel Groningen

SPARTA F8E

Veelzijdige elektrische fiets die geschikt is voor ieder soort gebruik!
De F8e is een echte alleskunner en beschikbaar bij de fietsenwinkel van Groningen. Zowel dagelijkse ritten als de langere toertochten zijn geen probleem voor deze veelzijdige e-bike. De E-motion voorwielmotor (25Nm) is opvallend laag in geluid, daardoor kan je extra genieten van de omgeving.

Uit voorraad leverbaar

Deze fiets is uit voorraad leverbaar bij Giezen fietsenwinkel Groningen.

 

Bekijk deze fiets van Sparta bij fietsenwinkel Groningen

Elektrische fietsen fietsenwinkel Groningen

 

Kinderfietsen bij fietsenwinkel Groningen

 

cortina Batavus fiets kopen groningen
sparta fiets kopen groningen
Gazelle Batavus fiets kopen groningen
Batavus fiets kopen groningen
Alpina kinderfiets kopen Groningen
Loekie kinderfiets kopen Groningen